Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
ARAMA

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Deniz Balık Avcılığı » Kıyı Balık Avcılığı » At-Çek Avcılığı
BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

8 Hafta Önce 05:32 ÖS BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

fikret
Balıkçı

Katılım Tarihi: 06.03.10

Uyarı seviyesi 0
merhaba abi bayadır yoktum anca fırsat oldu özlemişim sizleri tekrar merhaba evet resimlere gelince turist gibi cıkmısın be abi şapkayıda yenilemişin d.a.m yineGrin bende istiyom o şapkadan sölim hediyemi ediyon paraylamı verıyon fark etmez ama cok beğendım sölım balıkta süper tam mangallık levrek yemeyeli çok uzun süre oldu be abi inşallah oda olur hadi görüşürüz paylaşım için teşekkürler abim kal sağlıcakla
i42.tinypic.com/34sqws9.gif

8 Hafta Önce 12:04 ÖÖ RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
727272 tarafından yazılan metin:
VEDAT Bey selamlar ben Trabzon' dan Refik
size sormak istediğim bir şey var Levrek için GES almak istiyorum 2 adet kamışım var teleskopik olan 50-100 atarlı spin olan ise 5-25 atarlı
siz bu kamışlara uygun ges bulunur mu geslerinizin 35 gr olduğunu yazmışsınız acaba bu kamışlarla verimli çalışırlar mı?

Şimdiden teşekkürler

Ges sahtelerin ortalama ağırlığı 20 gr.civarında ancak özel olarak istenilen boy ve ağırlıklar hariç tabiki,50-100gr.atarlı kamıştan ziyade 5-25 gr.atarlı spin kamış ile kullanılması daha uygun ayrıca sitemizde kullanımı ve çeşitleri ile ilgili tüm bilgiler mevcut kalın sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

8 Hafta Önce 12:05 ÖÖ RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
fikret tarafından yazılan metin:
merhaba abi bayadır yoktum anca fırsat oldu özlemişim sizleri tekrar merhaba evet resimlere gelince turist gibi cıkmısın be abi şapkayıda yenilemişin d.a.m yineGrin bende istiyom o şapkadan sölim hediyemi ediyon paraylamı verıyon fark etmez ama cok beğendım sölım balıkta süper tam mangallık levrek yemeyeli çok uzun süre oldu be abi inşallah oda olur hadi görüşürüz paylaşım için teşekkürler abim kal sağlıcakla

Fikret kardeşlim bu rapor çok eski ve o şapka tarih oldu yawGrinGrinGrin

8 Hafta Önce 01:21 ÖÖ RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

fikret
Balıkçı

Katılım Tarihi: 06.03.10

Uyarı seviyesi 0
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
fikret tarafından yazılan metin:

Fikret kardeşlim bu rapor çok eski ve o şapka tarih oldu yawGrinGrinGrin
yapma beaa napalım olsun ben istoça gidince bakıcam ondan bulursam sanada bıtane alırım banada canın sağolsun ustam yaa
i42.tinypic.com/34sqws9.gif

8 Hafta Önce 09:55 ÖÖ RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

727272
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 29.06.10

Uyarı seviyesi 0
727272 tarafından yazılan metin:
VEDAT Bey selamlar ben Trabzon' dan Refik
size sormak istediğim bir şey var Levrek için GES almak istiyorum 2 adet kamışım var teleskopik olan 50-100 atarlı spin olan ise 5-25 atarlı
siz bu kamışlara uygun ges bulunur mu geslerinizin 35 gr olduğunu yazmışsınız acaba bu kamışlarla verimli çalışırlar mı?

Şimdiden teşekkürler

Ges sahtelerin ortalama ağırlığı 20 gr.civarında ancak özel olarak istenilen boy ve ağırlıklar hariç tabiki,50-100gr.atarlı kamıştan ziyade 5-25 gr.atarlı spin kamış ile kullanılması daha uygun ayrıca sitemizde kullanımı ve çeşitleri ile ilgili tüm bilgiler mevcut kalın sağlıcakla.
Turgay Bey Teşekkürler
kara avcısı idim amacım tam avcı olmak

8 Hafta Önce 10:18 ÖÖ RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

maydoslu
Balıkçı

Katılım Tarihi: 24.04.09

Uyarı seviyesi 0
ELLERİNE SAĞLIK TURGAY ABİWink
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.

8 Hafta Önce 06:21 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TAYLAN
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 02.07.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi bu meşhur ges'lerde kullanabileceğim bir spin kamış almak istiyorum buralarda keşanda at çek için kamış falan ne kadar aradıysam bulamadım buldukllarımda pek hoşuma gitmedi geliboluya geldiğimde size nasıl ulaşabilirim bi adres verebilirmisiniz.. Birkaç hafta evvel eceabattan ilk defa bi ges almıştım bir kaç yerde at çek yaptım 100 kez attıysam 80 inde ardında balık vardı ama bi türlü balık alamadım deli oldum çok fena bi hırs yaptım balık alamama mı kullandığım sörf kamışa bağlıyorum Smile yanılmıyorum galiba neyse oralara geldiğimde yanına uğrayıp hem kamış hemde bir kaç ges almak isterim... RASGELE

8 Hafta Önce 09:36 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
maydoslu tarafından yazılan metin:
ELLERİNE SAĞLIK TURGAY ABİWink

Teşekkürler dostum kal sağlıcakla.

8 Hafta Önce 09:39 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
TAYLAN tarafından yazılan metin:
Turgay abi bu meşhur ges'lerde kullanabileceğim bir spin kamış almak istiyorum buralarda keşanda at çek için kamış falan ne kadar aradıysam bulamadım buldukllarımda pek hoşuma gitmedi geliboluya geldiğimde size nasıl ulaşabilirim bi adres verebilirmisiniz.. Birkaç hafta evvel eceabattan ilk defa bi ges almıştım bir kaç yerde at çek yaptım 100 kez attıysam 80 inde ardında balık vardı ama bi türlü balık alamadım deli oldum çok fena bi hırs yaptım balık alamama mı kullandığım sörf kamışa bağlıyorum Smile yanılmıyorum galiba neyse oralara geldiğimde yanına uğrayıp hem kamış hemde bir kaç ges almak isterim... RASGELE

Takip olması ve balığı avlayamamanın tek nedeni surf kamış kullanman çünkü yeterli aksiyon veremediğinden balık sahteyi takip etmiş ama atlatamamışsın,Ges kullanımı ile ilgili sitede video var onu dikkatlice izlemeni öneririm,şu an elimde çok çeşitli ve oldukça hesaplı kamış ve makinalar mevcut geldiğinde yardımcı olurum,beni araman yeterli kal sağlıcakla.0542 722 49 67

8 Hafta Önce 11:38 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TAYLAN
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 02.07.10

Uyarı seviyesi 0
Teşekkürler Turgay abi oralara geldiğimde mutlaka arıcam

8 Hafta Önce 12:13 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

8 Hafta Önce 03:07 ÖS RE: BU GÜNÜN LEVREĞİ
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
ilker tarafından yazılan metin:
Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

Bu sene izin tarihin çok güzel bol balıklı bir izin olacağından hiç şüpem yokWink

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO

Reklamlar