Gerçekten güzel av olmuş abi devamını bekleriz...
saygılarımla
Ali ŞEN 1987 Arh+
Zor olanı başarmak kolay, imkansız olanı başarmak içinse biraz uğraşmak gerekir.
Mesaj Sayısı: 7 Katılım Tarihi: 24.02.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 34
BALIK USTALARI SELAMLAR BEN İSTANBULDAN TAYYAR OĞUZ RİCA ETSEM BANA TEKİRDAĞ BARBAROS CİVARINDA LEVREK NE ZAMANLAR YAPAR VE KIYIDAN OLTA İLE (RAPALA VE YA CANLI YEM) NASIL TUTULUR NASIL YEMLER KULLANILIR BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ SAYGILAR
666666 tarafından yazılan metin:
BALIK USTALARI SELAMLAR BEN İSTANBULDAN TAYYAR OĞUZ RİCA ETSEM BANA TEKİRDAĞ BARBAROS CİVARINDA LEVREK NE ZAMANLAR YAPAR VE KIYIDAN OLTA İLE (RAPALA VE YA CANLI YEM) NASIL TUTULUR NASIL YEMLER KULLANILIR BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ SAYGILAR
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 160 Katılım Tarihi: 04.09.09 Konum: Çanakkale / Merkez / Biga Yaş : 29
tcomak tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar.. 15 günde bir gelibolu ve civarına iş için geliyorum levrek için avlak yeri konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Saygılarımla.
Arkadaşlar güzel hoş ama şuna gerçekten üzülüyorum. Böyle damdan düşer gibi selam verip istediğini elde ettikten sonra arkasına bile bakmadan giden bir çok kişi var. Buradaki amaç paylaşımların daim olmasıdır. Sadece bu konudaki hassasiyetimi dile getirmek istedim. Kusura bakmayın.
Gökçe & Nurettin Yücel
Çanakkale Biga Arh + 1982 www.geliboluoltac...
gny17 tarafından yazılan metin:
tcomak tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar.. 15 günde bir gelibolu ve civarına iş için geliyorum levrek için avlak yeri konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Saygılarımla.
Arkadaşlar güzel hoş ama şuna gerçekten üzülüyorum. Böyle damdan düşer gibi selam verip istediğini elde ettikten sonra arkasına bile bakmadan giden bir çok kişi var. Buradaki amaç paylaşımların daim olmasıdır. Sadece bu konudaki hassasiyetimi dile getirmek istedim. Kusura bakmayın.
Doğru diyorsun Nurettin kardeşim,klavuzluk yapıcaz anlaşılanTurgut
1983 Gelibolu
VEDAT Bey selamlar ben Trabzon' dan Refik
size sormak istediğim bir şey var Levrek için GES almak istiyorum 2 adet kamışım var teleskopik olan 50-100 atarlı spin olan ise 5-25 atarlı
siz bu kamışlara uygun ges bulunur mu geslerinizin 35 gr olduğunu yazmışsınız acaba bu kamışlarla verimli çalışırlar mı?
Şimdiden teşekkürler
kara avcısı idim amacım tam avcı olmak