abi paylaşın için teşekkürler izlenmeye deger bir paylaşım
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
fikret tarafından yazılan metin:
abi çok güzel ya ne masum hayvan nerde çektin abi bunu tam olarak
Devamlı görülebilecek estantaneler bu, saroz da kanal diye bilinen orta sularında her zaman bu tür olaylara şahit olunuyor bu görüntüleri balıkçı bir arkadaşım çekti ve siteye koymam için verdi , şuana kadar ben görmedim ama 2 metre uzunluğunda beyaz bir köpekbalığının olduğunu söylüyor balıkçı arkadaşlar inşallah denk gelir de onu da ben görüntülerim.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
santor tarafından yazılan metin:
Yunuslar bile balık saldığını duymuş...
ayrılmaz tabi peşinden
(teşekkürler güzel görüntüler için)
Yok be abi bende şu sıralar tık yok ne yapacaklar benim peşimde,kanalda ağ toplayan bir balıkçı arkadaşın peşine takılmış ne yapsın çorba peşinde saygılar kal sağlıcakla.
miller tarafından yazılan metin:
Turgayım bende arkadaşa Katılıyorum sen boyna balıkları salarsan Yunuslar ekmek kapısı bulmuşlar derim Ellerine sağlık Kardeşim
Yok yok Adil abim onlar hazırın peşindeler nasılsa ağlardan döküntüler çıkıyor,saygılar kal sağlıcakla.