Mesaj Sayısı: 436 Katılım Tarihi: 12.08.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 38
Tüm Gelibolu Oltacıları'na merhaba.
Cuma günü mesai bitiminden sonra yine gerekli izinleri aldıktan sonra gelibolu'nun yolunu tuttum.Sanki bir çocuk gibi sevincimden uçuyorum.Nede olsa en çok sevdiğim yere,en çok sevdiğim işi yapmaya gidiyordum oleyAkşam 20:30 civarı Turgay hocamı aradım geldim diye.Oda kahvede olduklarını oraya gelmemi söyledi,oraya gittim.Turgay hocam'ın dışında Sevgili Hüseyin abi(Lider sahtenin mucidi) ve İlker abi de oradaydı.Allah Allah muhabbet şahaneydi,Çay da bi o kadarmuhabbet gırgır vakit nasıl geçti anlamadım.Sonra sabah börekçide buluşmak üzere dağıldık. [i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar[/i][/i] NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]
Mehmet, önce Büyükkemikli için geçmiş olsun, geçen sene gitmiştim, iyi balık aldım ama dönüşte karşıdan esip denizin köpüklerini suratıma vuran rüzgar sayesinde çıkışa 10 metre kala pilim bitti, 5 dakika durmasaydım herhalde yukarı çıkamazdım, bu nedenle seniiyi anlıyorum, fakat yinede pes etme derim, senin gibi başarılı bir at çekçiyi arazi koşulları durduramaz Bu haftada elin boş dönmediğin için tebirkler.
gokay tarafından yazılan metin:
tebrikler...
Teşekkür ederim,sizede rasgelsin.
[i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar[/i][/i] NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]
Trap tarafından yazılan metin:
Mehmet, önce Büyükkemikli için geçmiş olsun, geçen sene gitmiştim, iyi balık aldım ama dönüşte karşıdan esip denizin köpüklerini suratıma vuran rüzgar sayesinde çıkışa 10 metre kala pilim bitti, 5 dakika durmasaydım herhalde yukarı çıkamazdım, bu nedenle seniiyi anlıyorum, fakat yinede pes etme derim, senin gibi başarılı bir at çekçiyi arazi koşulları durduramaz Bu haftada elin boş dönmediğin için tebirkler.
Rasgele
Teşekkür ederim İlker abi.Yok abi büyük konuşmayayım ama bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum.Saygılarımla
Mesaj Sayısı: 587 Katılım Tarihi: 14.12.09 Konum: Dünyadaki Cennet; ÇANAKKALE Yaş : 31
TEbrikler Mehmet Abi yine boş geçmemişsin. Özellikle havanın pikni olmasına rağmen balıkları almışsın. Hele enson inatla atıp kandırdığın balık için ayrıca tebrik ederim.
Biri kemiklimi dedi? Bir anda her yerim ağrımaya başladı. Turgay Abi ben şuraya kadar yürüyeceğim deyimce biz gitmeye cesaret edememiştik bile. Avlarının devamını bekliyorum.
Mesaj Sayısı: 475 Katılım Tarihi: 24.06.11 Konum: İstanbul Yaş : 35
Ellerinize sağlık... Ekim de kamp yeri ararken Büyük kemikli ye uğramış balık ve çadır kurmak için yer bakmıştık, gerçekten arazi şartları bayağı zorlu, çadır kuracak güzel bir yer bulduk hem de yanında çeşmesi de vardı ancak hemen yanında bir yatır olduğunu görünce tırstık biraz açıkçası Küçükkemikliye gitmeye karar verdik ve levrek olmasa da çeşit çeşit balık tuttuk... At çek avı balıkçılığın daha sportif olanı bu şartlara alışmak lazım hemen öyle kaçmak yok
Mesaj Sayısı: 455 Katılım Tarihi: 07.08.09 Konum: İstanbul Yaş : 30
Mehmet bey maşallah diyelim nazar değmesin, hep birlikte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel...balık az da olsa tadını almışsınız, Büyük Kemikli ye gelince geçen sene 5 kişilik bir ekiple gitmiştik Turgay abinin peşine takılmaya benden başka cesaret eden olmamıştı ve hayatımın ilk levreğini orada avlamıştım, rüzgarın hızı saatte 50 km ve o zor şartlar altında olta atmak çok zor olmuştu, yine de aynı zorlukları 10 kere 100 kere yaşamaya razıyım rastgelsin
Mesaj Sayısı: 707 Katılım Tarihi: 13.11.10 Konum: ISTANBUL Yaş : 38
Hafta sonu guzel bir kaçamak yapmışsın...Hava raporlarına bakmıştım ruzgar 5-8 knot gosteriyordu.Geçen sefer milli yaptılar seni bu seferde gazi Boşver Yolu kötü olan mera iyidir....Birseferinde bizde yeni mera ararken gitmedigimiz kötü yol kalmamıştı..isyan etmiştim . Oguz Pulgu 1973
Avlanma Bolgesi:Guneyli/Gelibolu
mt17 tarafından yazılan metin:
TEbrikler Mehmet Abi yine boş geçmemişsin. Özellikle havanın pikni olmasına rağmen balıkları almışsın. Hele enson inatla atıp kandırdığın balık için ayrıca tebrik ederim.
Biri kemiklimi dedi? Bir anda her yerim ağrımaya başladı. Turgay Abi ben şuraya kadar yürüyeceğim deyimce biz gitmeye cesaret edememiştik bile. Avlarının devamını bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.Valla aslında namını bende çok duymuştum,merakta etmiyor değildim.Turgay hocam, komando eğitimine hazır ol demişti ama bu kadarını beklemiyordum.Kazasız belasız bitirdik günü çok şükür.Rasgele
fatihakman tarafından yazılan metin:
Ellerinize sağlık... Ekim de kamp yeri ararken Büyük kemikli ye uğramış balık ve çadır kurmak için yer bakmıştık, gerçekten arazi şartları bayağı zorlu, çadır kuracak güzel bir yer bulduk hem de yanında çeşmesi de vardı ancak hemen yanında bir yatır olduğunu görünce tırstık biraz açıkçası Küçükkemikliye gitmeye karar verdik ve levrek olmasa da çeşit çeşit balık tuttuk... At çek avı balıkçılığın daha sportif olanı bu şartlara alışmak lazım hemen öyle kaçmak yok
Teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Valla kemikli dışında heryere gidip,saatlerce olta sallamaya varım.Öyle sabır ve inat var bende,yeterki yanımda sigaramla suyum olsun gerisi yalan.Saygılarımla rasgele.
LuXoR tarafından yazılan metin:
Mehmet bey maşallah diyelim nazar değmesin, hep birlikte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel...balık az da olsa tadını almışsınız, Büyük Kemikli ye gelince geçen sene 5 kişilik bir ekiple gitmiştik Turgay abinin peşine takılmaya benden başka cesaret eden olmamıştı ve hayatımın ilk levreğini orada avlamıştım, rüzgarın hızı saatte 50 km ve o zor şartlar altında olta atmak çok zor olmuştu, yine de aynı zorlukları 10 kere 100 kere yaşamaya razıyım rastgelsin
Eyvallah teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Dediğiniz gibi çok zorlu birde benim gibi hareketsiz,kilolu bir vücuda sahipse insan halimi siz tahmin edin artık.Ama soğuk hava,kar,yağmur farketmez,yeterki balık olsun devam.Saygılarımla
madrugada tarafından yazılan metin:
Maşallah çok güzeller. Tebrik ederim yine nasibinizi almışsınız. Darısı tüm oltacıların başına.
Teşekkür ederim,daha güzel avlar sizin olur inşaallah.Rasgele
opulgu tarafından yazılan metin:
Hafta sonu guzel bir kaçamak yapmışsın...Hava raporlarına bakmıştım ruzgar 5-8 knot gosteriyordu.Geçen sefer milli yaptılar seni bu seferde gazi Boşver Yolu kötü olan mera iyidir....Birseferinde bizde yeni mera ararken gitmedigimiz kötü yol kalmamıştı..isyan etmiştim .
Teşekkür ederim Oğuz bey,dediğiniz gibi çok güzel oldu.Zaten inanın Ç.Kale'ye sanki memlekete gider gibi gidiyorum,çok seviyorum.(Yaklaşık 12 yıldır aralıklarla da olsa işim gereği gittiğimden)Balıkta oldumu değmeyin keyfime.O kadar da kötü olmasın be abi,yolu düz olsun bari yeterSaygılarımla
Cumhuriyet tarafından yazılan metin:
kutlarım yeni avlarınızda rasgele
Teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Saygılarımla
Haftaya geceden inelim,meraya vardığımızda sabah suyunu kaçırmayız
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
ilker tarafından yazılan metin:
Haftaya geceden inelim,meraya vardığımızda sabah suyunu kaçırmayız
Olur abi,bak şimdiden sabırsızlanmaya başladım.Oldumu şimdi abi ya
Yok abi yok,ben almayayım,alana da mani olmayayım.Saygılarımla
Elinize emeğinize sağlık zor da olsa güzel av olmuş...Bu levrekleri yerken sanırım apayrı bir tad alacaksınızdır...))
Yakalayıp da salmadığımız her bir palaz biz ve bizden sonrakiler için TROFE olamıyacaktır.((