Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Deniz Balık Avcılığı » Kıyı Balık Avcılığı » At-Çek Avcılığı
Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

10 Hafta Önce 11:06 ÖS Bay Levrek 2 ve Lider sahte | Düzenleyen Mehmet Bay 10 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Katılım Tarihi: 12.08.10

Uyarı seviyesi 0
Tüm Gelibolu Oltacıları'na merhaba.
Cuma günü mesai bitiminden sonra yine gerekli izinleri aldıktan sonraWink gelibolu'nun yolunu tuttum.Sanki bir çocuk gibi sevincimden uçuyorum.Nede olsa en çok sevdiğim yere,en çok sevdiğim işi yapmaya gidiyordum oleySmileAkşam 20:30 civarı Turgay hocamı aradım geldim diye.Oda kahvede olduklarını oraya gelmemi söyledi,oraya gittim.Turgay hocam'ın dışında Sevgili Hüseyin abi(Lider sahtenin mucidi) ve İlker abi de oradaydı.Allah Allah muhabbet şahaneydi,Çay da bi o kadarSmilemuhabbet gırgır vakit nasıl geçti anlamadım.Sonra sabah börekçide buluşmak üzere dağıldık.
Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

[i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]
NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]

10 Hafta Önce 11:37 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

gokay
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 30.10.09

Uyarı seviyesi 0
tebrikler...
gökaySmile 07.09.1983 avlanma mevkisi aktaş ovası..

10 Hafta Önce 11:38 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Trap
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 27.04.09

Uyarı seviyesi 0
Mehmet, önce Büyükkemikli için geçmiş olsun, geçen sene gitmiştim, iyi balık aldım ama dönüşte karşıdan esip denizin köpüklerini suratıma vuran rüzgar sayesinde çıkışa 10 metre kala pilim bitti, 5 dakika durmasaydım herhalde yukarı çıkamazdım, bu nedenle seniiyi anlıyorum, fakat yinede pes etme derim, senin gibi başarılı bir at çekçiyi arazi koşulları durduramaz Smile Bu haftada elin boş dönmediğin için tebirkler.

Rasgele
İlker Ergülen
İstanbul 1953

10 Hafta Önce 11:40 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
gokay tarafından yazılan metin:
tebrikler...

Teşekkür ederim,sizede rasgelsin.
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]
NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]

10 Hafta Önce 11:43 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Trap tarafından yazılan metin:
Mehmet, önce Büyükkemikli için geçmiş olsun, geçen sene gitmiştim, iyi balık aldım ama dönüşte karşıdan esip denizin köpüklerini suratıma vuran rüzgar sayesinde çıkışa 10 metre kala pilim bitti, 5 dakika durmasaydım herhalde yukarı çıkamazdım, bu nedenle seniiyi anlıyorum, fakat yinede pes etme derim, senin gibi başarılı bir at çekçiyi arazi koşulları durduramaz Smile Bu haftada elin boş dönmediğin için tebirkler.

Rasgele

Teşekkür ederim İlker abi.Yok abi büyük konuşmayayım ama bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum.Saygılarımla
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 12:11 ÖÖ RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

mt17
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 14.12.09

Uyarı seviyesi 0
TEbrikler Mehmet Abi yine boş geçmemişsin. Özellikle havanın pikni olmasına rağmen balıkları almışsın. Hele enson inatla atıp kandırdığın balık için ayrıca tebrik ederim.

Biri kemiklimi dedi? Bir anda her yerim ağrımaya başladı. Turgay Abi ben şuraya kadar yürüyeceğim deyimce biz gitmeye cesaret edememiştik bile. Smile Avlarının devamını bekliyorum.

10 Hafta Önce 12:35 ÖÖ RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

fatihakman
Balıkçı

Katılım Tarihi: 24.06.11

Uyarı seviyesi 0
Ellerinize sağlık... Ekim de kamp yeri ararken Büyük kemikli ye uğramış balık ve çadır kurmak için yer bakmıştık, gerçekten arazi şartları bayağı zorlu, çadır kuracak güzel bir yer bulduk hem de yanında çeşmesi de vardı ancak hemen yanında bir yatır olduğunu görünce tırstık biraz açıkçası Smile Küçükkemikliye gitmeye karar verdik ve levrek olmasa da çeşit çeşit balık tuttuk... At çek avı balıkçılığın daha sportif olanı bu şartlara alışmak lazım hemen öyle kaçmak yok Smile

10 Hafta Önce 09:05 ÖÖ RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

LuXoR
Balıkçı

Katılım Tarihi: 07.08.09

Uyarı seviyesi 0
Mehmet bey maşallah diyelim nazar değmesin, hep birlikte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel...balık az da olsa tadını almışsınız, Büyük Kemikli ye gelince geçen sene 5 kişilik bir ekiple gitmiştik Turgay abinin peşine takılmaya benden başka cesaret eden olmamıştı ve hayatımın ilk levreğini orada avlamıştım, rüzgarın hızı saatte 50 km ve o zor şartlar altında olta atmak çok zor olmuştu, yine de aynı zorlukları 10 kere 100 kere yaşamaya razıyım Smile rastgelsin

img221.imageshack.us/img221/404/gkhf4yv4.gif

10 Hafta Önce 09:48 ÖÖ RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

madrugada
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 09.10.11

Uyarı seviyesi 0
Maşallah çok güzeller. Tebrik ederim yine nasibinizi almışsınız. Darısı tüm oltacıların başına.
Aslen Bursa - Çanakkale'de öğrencilik...

Balık avcılığı ve Yetiştiriciliği

10 Hafta Önce 12:02 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

opulgu
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 13.11.10

Uyarı seviyesi 0
Hafta sonu guzel bir kaçamak yapmışsın...Hava raporlarına bakmıştım ruzgar 5-8 knot gosteriyordu.Geçen sefer milli yaptılar seni bu seferde gazi Smile Boşver Yolu kötü olan mera iyidir....Birseferinde bizde yeni mera ararken gitmedigimiz kötü yol kalmamıştı..isyan etmiştim .

Oguz Pulgu 1973
Avlanma Bolgesi:Guneyli/Gelibolu

10 Hafta Önce 01:40 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Cumhuriyet
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 28.09.09

Uyarı seviyesi 0
kutlarım yeni avlarınızda rasgele

10 Hafta Önce 01:58 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
mt17 tarafından yazılan metin:
TEbrikler Mehmet Abi yine boş geçmemişsin. Özellikle havanın pikni olmasına rağmen balıkları almışsın. Hele enson inatla atıp kandırdığın balık için ayrıca tebrik ederim.

Biri kemiklimi dedi? Bir anda her yerim ağrımaya başladı. Turgay Abi ben şuraya kadar yürüyeceğim deyimce biz gitmeye cesaret edememiştik bile. Smile Avlarının devamını bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.Valla aslında namını bende çok duymuştum,merakta etmiyor değildim.Turgay hocam, komando eğitimine hazır ol demişti ama bu kadarını beklemiyordum.Kazasız belasız bitirdik günü çok şükür.Rasgele
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 02:05 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
fatihakman tarafından yazılan metin:
Ellerinize sağlık... Ekim de kamp yeri ararken Büyük kemikli ye uğramış balık ve çadır kurmak için yer bakmıştık, gerçekten arazi şartları bayağı zorlu, çadır kuracak güzel bir yer bulduk hem de yanında çeşmesi de vardı ancak hemen yanında bir yatır olduğunu görünce tırstık biraz açıkçası Smile Küçükkemikliye gitmeye karar verdik ve levrek olmasa da çeşit çeşit balık tuttuk... At çek avı balıkçılığın daha sportif olanı bu şartlara alışmak lazım hemen öyle kaçmak yok Smile

Teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Valla kemikli dışında heryere gidip,saatlerce olta sallamaya varım.Öyle sabır ve inat var bende,yeterki yanımda sigaramla suyum olsunSmile gerisi yalan.Saygılarımla rasgele.
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 02:10 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
LuXoR tarafından yazılan metin:
Mehmet bey maşallah diyelim nazar değmesin, hep birlikte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel...balık az da olsa tadını almışsınız, Büyük Kemikli ye gelince geçen sene 5 kişilik bir ekiple gitmiştik Turgay abinin peşine takılmaya benden başka cesaret eden olmamıştı ve hayatımın ilk levreğini orada avlamıştım, rüzgarın hızı saatte 50 km ve o zor şartlar altında olta atmak çok zor olmuştu, yine de aynı zorlukları 10 kere 100 kere yaşamaya razıyım Smile rastgelsin

Eyvallah teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Dediğiniz gibi çok zorlu birde benim gibi hareketsiz,kilolu bir vücuda sahipse insan halimi siz tahmin edin artık.Ama soğuk hava,kar,yağmur farketmez,yeterki balık olsun devamSmile.Saygılarımla
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 02:12 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
madrugada tarafından yazılan metin:
Maşallah çok güzeller. Tebrik ederim yine nasibinizi almışsınız. Darısı tüm oltacıların başına.

Teşekkür ederim,daha güzel avlar sizin olur inşaallah.Rasgele
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 02:21 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
opulgu tarafından yazılan metin:
Hafta sonu guzel bir kaçamak yapmışsın...Hava raporlarına bakmıştım ruzgar 5-8 knot gosteriyordu.Geçen sefer milli yaptılar seni bu seferde gazi Smile Boşver Yolu kötü olan mera iyidir....Birseferinde bizde yeni mera ararken gitmedigimiz kötü yol kalmamıştı..isyan etmiştim .

Teşekkür ederim Oğuz bey,dediğiniz gibi çok güzel oldu.Zaten inanın Ç.Kale'ye sanki memlekete gider gibi gidiyorum,çok seviyorum.(Yaklaşık 12 yıldır aralıklarla da olsa işim gereği gittiğimden)Balıkta oldumu değmeyin keyfime.O kadar da kötü olmasın be abi,yolu düz olsun bari yeterGrinSaygılarımla
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 02:22 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Cumhuriyet tarafından yazılan metin:
kutlarım yeni avlarınızda rasgele

Teşekkür ederim,daha iyi avlar sizin olur inşaallah.Saygılarımla
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 03:10 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
Haftaya geceden inelim,meraya vardığımızda sabah suyunu kaçırmayızSmileGrinGrinGrin
i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

10 Hafta Önce 03:45 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

Mehmet Bay
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
ilker tarafından yazılan metin:
Haftaya geceden inelim,meraya vardığımızda sabah suyunu kaçırmayızSmileGrinGrinGrin

Olur abi,bak şimdiden sabırsızlanmaya başladım.Oldumu şimdi abi yaGrinGrin
Yok abi yok,ben almayayım,alana da mani olmayayım.Saygılarımla
1973-İstanbul,Avcılar
[/i][/i]

10 Hafta Önce 05:49 ÖS RE: Bay Levrek 2 ve Lider sahte
Kullanıcı Avatarı

mehmetsahin
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 11.11.11

Uyarı seviyesi 0
Elinize emeğinize sağlık zor da olsa güzel av olmuş...Bu levrekleri yerken sanırım apayrı bir tad alacaksınızdır...Smile))
Yakalayıp da salmadığımız her bir palaz biz ve bizden sonrakiler için TROFE olamıyacaktır.Sad((

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO