Sağolasın Necmi abi,derin su avcılığında balık bağırsakları ile aynı kokutmayı ben de yapıyorum ama maalesef kocagözler hücum ediyor palet yem ile denemek lazım.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
necmi abiii aslinda turgay ustayla sen ve ben sadece sizi izleyecem vallaha iki usta bakalım marifetleriniizi görelim allaha ementsiniz..
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
NECMİ USTA... VERDİĞİN BU BİLGİ MUHTEŞEM.. BENCE BU BİLGİ BAZI USTALAR TARAFINDAN PAYLAŞILMAZ....... ALLAH RAZI OLSUN DENEMEYE DEĞER.. RASTGELE..............
NECMİ ABİCİM.BULUNDUĞUM YERDE OLDUKÇA FAZLA SAYIDA( kuzey ege )BALIK ÇİFTLİĞİ VAR.VE SÖYLEDİĞİN SİSTEMİ ÇOKÇA DENEYEN BİR KİŞİYİM.BU PALET YEMLER RİNGA BALIĞI UNUN DAN ELDE EDİLMEKTE VE OLDUKÇA YAĞLI KOKULU VE BESLEYİCİ YEMLER.KİLOSU 1 DOLAR CİVARINDA İTHAL EDİLİYOR.BU ÖZELLİKLERİNDEN DOLAYI BÜYÜK KÜÇÜK BÜTÜN BALIKLARI TOPLAYICI ÖZELLİĞİ VAR.OLDUKÇA VERİMLİ BİR SİSTEM.AKVARYUMDA BESLEDİĞİM BALIKLARA BİLE VERDİĞİM BİR YEM.
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
ewet bu yöntemi duymuştum daha önce yalnız uygulamak nasip olmadı, palet denilen balık yemi kolay bulunabilen bişi değil sanırım, ancak son derece ilgi çekici bir yöntem olduğu kesin, turgay abi dukkana getirse satsa da alsak