cardakli tarafından yazılan metin:
2-2 nolu amatör balıkçılığı düzenleyen sirkülerde Turgay SEZGİN in balığa çıkması da yasaklansın. Yoksa bu gidişle kimseye balık malık bırakmayacak. Allahtan sardalyaya filan merak sarmıyor. Yoksa bizim meşhur Gelibolu Sardalyasının da neslini kurutacak.
Allah nazardan ve kem gözlerden korusun. Avlarınız bereketli olsun.
Valla çaparide şu sıralar sardalya çıkıyor,birazda ona mı takılsamkal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
aydinflc tarafından yazılan metin:
bende b taraflarda balık neden yok diyorum kendi kendime ordan buraya geçemiyorlarki balıklar abi kurutmuşsunuz denizi maşallah.şaka bi taraf abi mükemmel bir av olmuş avınız daim olsun rastgele.
Teşekkürler dostum hele biraz daha yakalıyalım sonra aşağıya doğru kalanı yollarız,kal sağlıcakla.
virego1100 tarafından yazılan metin:
ya turgay abi beni cıldırtcanmı ya ben kafayı yiyecem .neden biz tutamıyoz.harıka bir av olmuş kıskanmıyom vallaha allah daha cok versin.
Sağol abi,biz sarozun dibindeyiz fark bu.Kal sağlıcakla.
aydinflc tarafından yazılan metin:
bende diyorum bu taraflara bu balıklar neden uğramıyor abi sizin oralardan bu tarafa geçemiyorlar balıklar maşallah denizi kurutmuşsunuz şaka bi tarafa çok güzel avınız olmuş abi.AYRICA GES VE KAMIŞ APARATLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİLER GES LER MÜKEMMEL ABİ ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. (KELEBEK-ÖMER.. AYDIN TUĞRUL.)
Güle güle kullan dostum,rasgele.
cem safak tarafından yazılan metin:
23 nisanda ordayım balıkları rahat bırakırmısın turgay abi , rica edicem ,iki cocuk var evde daha balık görmediler,balıkla dönmemiz lazım ,kemikliden uzak dur sevgiler saygılar.........
Her yer melenur kaynıyor yahu,ayrıca seninkilerde ayrıldı,kal sağlıcakla.
resimciii tarafından yazılan metin:
Bileğine sağlık turgay abi, ercüment hocanın da dediği gibi sinaritlerin fotolarını dört gözle bekliyoruz (Bu arada mercan avınız da muhteşem ve cezbediciymiş en kısa zamanda gitmek isterim walla seninle
Kısmet dostum,güzel bir hava denk geldimi neden olmasın,ben hemen hemen hergün çıkıyorum.