Ah be kardeşim, nasıl yaranayım bilmiyorum, bir tane balık aldığım yere sizi çağırıp size geri kalanları bırakıyorum ama anlatamıyorum derdimi,madem öyle bundan sonra hepsini kendime saklayacağım, bakalım bu sefer ne diyeceksiniz?
Şaka bir yana çok güzel bir gündü, Gelibolu'nun misafirperverliği ve yakınlığını yansıtan insanlarla beraber bir gün geçirdik, doyumsuzdu, unutmayacağım............
evet ilker abilerim harika bir av olmuş misafirlerimiz kısmetli yav...Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
Trap tarafından yazılan metin:
Ah be kardeşim, nasıl yaranayım bilmiyorum, bir tane balık aldığım yere sizi çağırıp size geri kalanları bırakıyorum ama anlatamıyorum derdimi,madem öyle bundan sonra hepsini kendime saklayacağım, bakalım bu sefer ne diyeceksiniz?
Şaka bir yana çok güzel bir gündü, Gelibolu'nun misafirperverliği ve yakınlığını yansıtan insanlarla beraber bir gün geçirdik, doyumsuzdu, unutmayacağım............
Rasgele
tahir gurhan tarafından yazılan metin:
Çok güzel resimler.Paylaşım için teşekkürler.
LuXoR tarafından yazılan metin:
İlker abi güzel bir hafta sonu avı olmuş, ekibi tebrik ederim. selam ve saygılarımla rastgelsin
Forsa tarafından yazılan metin:
Abi ellerine sağlık,oraları ancak resimlerinde görebiliyorum ah diyorum,gelmem yakındır antalyadan sevgiler.
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
İlker abi sen bir dahaki ne çağırma kimseyi ne var ne yok topla,iyilik yaramıyor adaşına yawgüzel bir gün olmuş elinize sağlık.Tebrikler.
susurluklu tarafından yazılan metin:
evet ilker abilerim harika bir av olmuş misafirlerimiz kısmetli yav...
derindeniz tarafından yazılan metin:
harika bir av olmuş
tebrikler
santor tarafından yazılan metin:
tebrikler İlker kardeşim
kırmızı avlarınıda bekliyoruz
fikret tarafından yazılan metin:
deniz süper insanın denize giresi geliyor balık fazla yoktu sanırım olsun görüntüler güzel teşekkürler ilkercim paylaşım için ...
kubi1956 tarafından yazılan metin:
balık bahane,gün şahane.rastgele...
liderraf tarafından yazılan metin:
çok keyifli olmuş ben limanda hiç melanur alamadım çok gidip ges atmama rağmen
OKTAY tarafından yazılan metin:
İlkercim,
Çok güzel bir gün geçirdik doğa harikası yerler İlker abinin yüzünden balık tutamasamda Herşey için teşekkürler...
Hoşçakal.
aydinflc tarafından yazılan metin:
Abi güzel bir hafta sonu avı olmuş herkesi tebrik ederim. selam ve saygılarımla rastgelsin
snapperhunter tarafından yazılan metin:
harika resimler ,bereketli bir avda olmus,tebrik ederim,
maydoslu tarafından yazılan metin:
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.TEBRİKLER
hocafendy tarafından yazılan metin:
Güzel bi gün geçirmişsiniz azda olsa kısmetinizi almışsınız.Avınız daim olsun.
eskina_man tarafından yazılan metin:
Güzel av olmuş, ellerinize sağlık
dün büyük kemikli abide tarafındaki yeşil doğan araç sizin miydi?
Bizde kemikli burnu, en uç noktadaydık.
İlker abi, senin şu azmin varya, hayranım abim,
gokay tarafından yazılan metin:
ellerinize sağlık abi süper olmuş av..
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-