abi ya çok bekledim resimleri yuklemen ıcın cok tesekkurler abım süper bır av olmus havada güzeldi yanlız son avım demıssın neden daha cıkmıcanmı balık avına aramı verdın yoksa
abicim güzel av olmuş misafirimizde rızkıyla gelmiş..rastgele
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
barakuda tarafından yazılan metin:
Turgay bey Yine döktürdün, Ellerine sağlık nazar değemesin, Fotoğraflara baktıkça oralarda olacağım günü iple çekiyorum..
Teşekkürler Fuat bey inşallah hep beraber de olta atacağımız zamanlar olucak.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
fikret tarafından yazılan metin:
abi ya çok bekledim resimleri yuklemen ıcın cok tesekkurler abım süper bır av olmus havada güzeldi yanlız son avım demıssın neden daha cıkmıcanmı balık avına aramı verdın yoksa
Sağolasın Fikret kardeşim,ben balık avını bırakırmıyım yahu en son rapor olduğu için öyle yazdım.Kal sağlıcakla.
virego1100 tarafından yazılan metin:
inşallah bizede nasip olur abiçim.cok güzel bir av olmuş deniz kardeşide tebrik ederiz ailecek.ama mukodan daha cok cığlık atacagını zannetmem.
Teşekkürler abim 16 mayısta hep beraberiz inşallah.Kal sağlıcakla.
IQBABA tarafından yazılan metin:
GÜZEL AV OLMUŞ ABİ. İZİNE GELİNCE AYARLAYALIMDA BİR GÜN BERABER KEMİKLİYE VE KÖMÜR LİMANINA GİDELİM TAMAMMI ? RASTGELE...
Lafımı olur dostum hele sen gel gece avlarına takılırız yazın çok güzel oluyor tekne güneylide nasılsa oradan çıkarız.Kal sağlıcakla.