Mesaj Sayısı: 542 Katılım Tarihi: 21.04.10 Konum: İsTaNbUL Yaş : 37
Kardeşimin vatani görevini Geliboluda yapması sebebi ile haftasonları sürekli geliboludayız.
Bizde amatör balıkçı olduğumuz için yaptığımız gezilerde Gelibolu'da çok fazla kıyı balıkçısı izlenimine rastladık ve sevindik.Hemen google dan araştırma yaptım ve sitenizi buldum,içeriği çok güzel bir site kurulmuş tebrik ediyorum.
Umarım çok güzel paylaşımlara vesile oluruz.
Not : Kardeşimin askerliği bitse dahi artık bir ayağımız sürekli Gelibolu da olcak.
23,24,25 Nisan tarihlerinde geliboluda olacağız,ama avlanma yerlerini bilmiyoruz,araştırmalarımda ege tarafı balık yapma ihtimali varmış gibi geldi.Sizlerden de tavsiye alabilirim kıyıdan avlanmak için..........
Öncelikle hoş geldin dostum,imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur işlemeyiz.Kardeşiniz için burada vatani görevini yaptığını belirtiyorsunuz onunla ilgilenmek boynumuzun borcu bu vatan bizim askeri hepimizin.Geldiğinizde görüşelim sizleri av yapabileceğiniz güzel avlaklara yönlendireyim kalın sağlıcakla.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Öncelikle hoş geldin dostum,imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur işlemeyiz.Kardeşiniz için burada vatani görevini yaptığını belirtiyorsunuz onunla ilgilenmek boynumuzun borcu bu vatan bizim askeri hepimizin.Geldiğinizde görüşelim sizleri av yapabileceğiniz güzel avlaklara yönlendireyim kalın sağlıcakla.Rasgele.
Turgay Abi Merhaba,
Mesajın için teşekkür ederim,zaten seni diğer bir forumdan takip ediyordum,işin ehli olduğunu zaten biliyorum.Geldiğimizde tanışmak isterim özelden cep yazarsan sevinirim,