Arkadaşların gelmesi iyi oldu klevyeden konuşmaktansa karşılıklı sohbet etmek çok iyi oldu,karşılıklı olarak birbirimizi daha iyi tanıdık.Avınız ise gerçekten mükemmel at-çek ile epey melenur avlamışsınız bereketli olsun.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
turgay abi bak sölemiyosunda senin dükkanının olduğunu bak şimdi öğrendim sana çok işimiz düşecek dükkan nerde acaba yani bilgimiz olsun o bakımdan sordum geldiğimizde acemilik çekmeyelim dimi yani..__?[img][/img]D:\Belgelerim\Resimlerim\hydropenciltextqb9.jpg[img][/img]
fikret tarafından yazılan metin:
turgay abi bak sölemiyosunda senin dükkanının olduğunu bak şimdi öğrendim sana çok işimiz düşecek dükkan nerde acaba yani bilgimiz olsun o bakımdan sordum geldiğimizde acemilik çekmeyelim dimi yani..__?[img][/img]D:\Belgelerim\Resimlerim\hydropenciltextqb9.jpg[img][/img]
Fikret dostum dükkanı burada reklam etmem doğru bir davranış değil,onun için pek bahsi geçmez,çoğu arkadaşım bilir yalnız balık avcılığı ile ilgili her konuda yardımcı olurum hele sen bir gel beni çok rahat bulursun.Kal sağlıcakla.
Mesaj Sayısı: 131 Katılım Tarihi: 13.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 47
Pazar günü Gelibolu'da Turgay Beyi ziyarete gittim.Kendisiyle karşılaşamadım ama Özkan ile güzel bir sohbet yaptık.Karaağaç avı çok keyifli geçmiş.Darısı hepimizin başına.Önemli olan huzurlu geçen zaman ,yeni kurulan arkadaşlıklar.Tüm dostları saygıyla selamlıyorum.
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Tebrikler güzel av olmuş inşallah birdahaki sefere melanur yerine levreklere denk gelir onlarıda yakalamanın keyfine varırsınız Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
Mesaj Sayısı: 23 Katılım Tarihi: 06.02.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 37
bizim için çok güzel bir hafta sonu oldu. balıktan ziyade dostlarla vakit geçirmek, hoş sohbetlerde bulunmaktı önemli olan. her gelişimizde bizlerden ilgisini eksik etmeyen değerli dostlara buradan tekrar teşekkür ederim
tadında, daha nice güzel avlara inşallah. sağlıkca kalın....
ercan / istanbul
Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 15.03.10 Konum: İstanbul Yaş : 35
Balık avlamaktan ziyade, yeni dostlarlarla tanışıp sohbet etme imkan bulmak benim açımdan daha önemliydi. Güzel sohbetleri ve yapılan av ile keyifli bir haftasonu geçirdik.
Sizleri tanımaktan mutlu oldum, umarım daha çok muhabbet imkanı bulacağımız buluşmalarımız olur.
Bizleri misafir edip ilgilerini eksik etmeyen tüm Gelibolu'lu dostlara selam ve sevgiler.
ercan abi ve yasin arkadaşımızın da belirttiği gibi çok keyifli bi av ve sohbet oldu ,avımız benim açımdan daha da keyifli idi geçen hafta saroz'daki ilk balığımı (zargana )tutmuştum bu hafta kısmette melanur vardı yavaş yavaş levrek avlamaya doğru gidiyorum sonunda başaracağımı biliyorum.Gelibolu'ya her gelişimizde yardımlarını ilgi ve alakalarını hoş sohbetlerini eksit etmeyen Turgay abi,Tayyar abi,İlker abi,murat ve susurluklu'ya teşekkürler.
daha güzel ve bol av yapmamız dileğiyle herkeze selamlar
haluksertel tarafından yazılan metin:
Pazar günü Gelibolu'da Turgay Beyi ziyarete gittim.Kendisiyle karşılaşamadım ama Özkan ile güzel bir sohbet yaptık.Karaağaç avı çok keyifli geçmiş.Darısı hepimizin başına.Önemli olan huzurlu geçen zaman ,yeni kurulan arkadaşlıklar.Tüm dostları saygıyla selamlıyorum.
Özkan geldiğinizi söyledi ve palmiye cafeye geldim fakat ayrılmışsınız bir dahakine inşallah görüşür sohbet ederiz,kal sağlıcakla.