süper ellerinize sağlık galiba m elamur ve kupalarla idare edicez busene marmrada busene çok vasat ama su çok aşırı derecede sıcak şansımı cumartesi gecesi sarozda gece deneyeceğim herkez festivale ben balığa ellerinize sağlık turgay abi
http://www.gelibo...isspor.com
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Tebrikler her ne kadar kısmetiniz geç açılmış olsada çeşidi bol ve çok güzel bir av olmuş
Bu arada Turgay abi rapor çok güzel ; yakalanan balıklar 10 numara ; fotoğraflara ve ortama söyleyecek söz bile bulamıyorum gerçekten çok güzel yani kısaca herşey iyi güzel hoşta ama abi o en alttaki fotoğraflar yokmu hani balıkları tavada ve sofrada gösteren işte onlar bitirdi beni abi
gece gece canım dumanı üstünde tavada nar gibi kızarmış balık çekti valla ; bu aralar balığada gidemiyorum zaten evde stokta tükendi ben şimdi ne yapıcam
yaktın beni Turgay abi yaktıınnn....
Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
iskorpit17 tarafından yazılan metin:
süper ellerinize sağlık galiba m elamur ve kupalarla idare edicez busene marmrada busene çok vasat ama su çok aşırı derecede sıcak şansımı cumartesi gecesi sarozda gece deneyeceğim herkez festivale ben balığa ellerinize sağlık turgay abi
Sağolasın kardeşim Sarozun sıcaklığı bile bu sene 3-4 derece fazla.Cumartesi gecesi için sana rasgele,kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
summerset tarafından yazılan metin:
Tebrikler her ne kadar kısmetiniz geç açılmış olsada çeşidi bol ve çok güzel bir av olmuş
Bu arada Turgay abi rapor çok güzel ; yakalanan balıklar 10 numara ; fotoğraflara ve ortama söyleyecek söz bile bulamıyorum gerçekten çok güzel yani kısaca herşey iyi güzel hoşta ama abi o en alttaki fotoğraflar yokmu hani balıkları tavada ve sofrada gösteren işte onlar bitirdi beni abi
gece gece canım dumanı üstünde tavada nar gibi kızarmış balık çekti valla ; bu aralar balığada gidemiyorum zaten evde stokta tükendi ben şimdi ne yapıcam
yaktın beni Turgay abi yaktıınnn....
Teşekkürler Barış kardeşim,bir ara buralara yolun düşer ise tekne üstünde balık ekmek yaparız hep beraber,kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Eh Turgay bu sabah balıklı kahvaltılar filan ben senden bunların acısını emekli olunca çıkartmazmıyım hiç...
Şaka bi yana ellerinize sağlık çok keyifli avcılık olmuş.Tebrikler.
Mesaj Sayısı: 80 Katılım Tarihi: 17.04.09 Konum: BAKIRKÖY / İSTANBUL Yaş : 58
Adil elinize sağlık gözümüz yok ama niye olsun senin alacağın olsun beni götürmedin sabah ezanın da incirlide beklettin intikamım acı olacak bu işin İstanbuluda varİsmail Doğan KURTOĞLU O RH +
DEGERLİ ADİL ABİ COK GÜZEL BİR OLMUŞ TABİ BUNADA SANDALDA BALIK SEFASI YAKIŞMIŞ RASTGELE ABİCİM DEVAMININ DAİM OLASI DİLEGİYLE
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
tahir gurhan tarafından yazılan metin: Eh Turgay bu sabah balıklı kahvaltılar filan ben senden bunların acısını emekli olunca çıkartmazmıyım hiç...
Şaka bi yana ellerinize sağlık çok keyifli avcılık olmuş.Tebrikler.