abi güzel av olmuş manzara yeter abi bu aralar santraldeyim arada bir gidiyom...memurluk içinde bi yandan görüşmeler yapıyoz. hayırlısı abi bi olsunda emanti dükkana bıraktım yedinmi abii
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
susurluklu tarafından yazılan metin:
abi güzel av olmuş manzara yeter abi bu aralar santraldeyim arada bir gidiyom...memurluk içinde bi yandan görüşmeler yapıyoz. hayırlısı abi bi olsunda emanti dükkana bıraktım yedinmi abii
Teşekkürler kardeşim kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
havacık müsaade etmemiş...sağlık olsun
hava düzeldiğinde alırsınız istediğiniz balıkları.
rastgelsin Turgay kardeşim
mehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Hava müsade etse neler yapableceğinizi biliyorum her türlü olumsuz şartlara rağmen balık çekmişsiniz. Tebrikler ellerinize sağlık Turgay abi.
Muharrem 1973
0 rh +
İstanbul
turgay,siz hiç olmazsa denize çıkabiliyorsunuz.bi burada lodosdan kımıldıyamıyoruz bile.deniz bu sene bir acaip.yemyeşil.ağlarda bile sadece sarpa var.tek tük de mırmır.istavrit yok.bakalım ileriki günlerde ne olacak.rastgele....
kubilay kösebalaban-şarköy
Delit@y tarafından yazılan metin:
Hava müsade etse neler yapableceğinizi biliyorum her türlü olumsuz şartlara rağmen balık çekmişsiniz. Tebrikler ellerinize sağlık Turgay abi.
Sağolasın dostum,kal sağlıcakla.
fikret tarafından yazılan metin:
abi bu resimde görünen adamı futbol sahası kadar var sanırım ,, deniz negüzel masmavi yüzesim geldi yaw balık olmasada manzara güzel teşekkürler abim
Sarozun ortasında üç adanın en büyük olanı Fikret kardeşim,geldiğinde mangal yapmaya gideriz oraya kal sağlıcakla.
kubi1956 tarafından yazılan metin:
turgay,siz hiç olmazsa denize çıkabiliyorsunuz.bi burada lodosdan kımıldıyamıyoruz bile.deniz bu sene bir acaip.yemyeşil.ağlarda bile sadece sarpa var.tek tük de mırmır.istavrit yok.bakalım ileriki günlerde ne olacak.rastgele....
Abi şu günlerde Gelibolu açıklarında istavrit ve çinekop çıkıyor yakındır oralara düşmesi takip derim.Saygılar kal sağlıcakla.
IQBABA tarafından yazılan metin:
ABİ HAVA PATLADIMI İNSANIN GÖZÜ BALIK FALAN GÖRMEZ YAW. DİKKAT EDİN TEHLİKELİ OLABİLECEK HAVALARDA ÇIKMAYIN. KIYIDAN TAKILIN(KIBRISTAKİ GİBİ). RASTGELSİN...
Yok yaw hava patlasada ahşap tekne ile korkumuz olmaz ,lakin kıyı avcılığını bıraktım artık yaz gelince gece levrek avlamaya gideriz ama.Kal sağlıcakla.