İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
izmarit ve menekşede fosforlu sülünez daha fazla randıman veriyor... bilgilendirme için teşekkürler..
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu
Kürşat kardeşim bu yemi denicem diyorsun nereden bulacaksın bunun çıkartılması çok güç
ilker bakayim bunun patanti kimde kimin bunlar bekle şimdi konu açıyorum bu arada bu resimleri biryerden tanıyorum şaka şaka kızmadım bunları çıkarmak her babayidin harcı değil şimdi bak yem gör
http://www.gelibo...isspor.com
Heehehe gerçektende bunları herkes çıkaramaz zaten heryerdede yok ama bizim iskorpit yeni yeni damarlar keşfetmiş hadi bakalım Turgay kardeş yeni damardan yeni resimler bekliyoruz kal sağlıcakla
FAKO tarafından yazılan metin: 1m uzunlugunda solucan da cikiyor SAROS un kiyisinda da bulunuyor.
Kimse cikartabiliyormu ?
Sarozda 1 m solucan çıkarıldığını ilk defa senden duyuyorum abi,nerelerde çıkartılıyo ki?
Mesaj Sayısı: 691 Katılım Tarihi: 13.11.10 Konum: ISTANBUL Yaş : 38
Ben bu yemi sans eseri kıyıda çocukları eglendirirken bulmuştum,o gün maden bulmuş gibi sevinmiştik malum karides çok pahalı.Kadınlar bu killi topragı vucutlarına suruyorlar cilt guzelleştiryormuş
İnternette çok araştırmıştım ama hiç bir yerde bulamamıştım.Taş istiridyesi diye adlandırmıştık.
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
Mesaj Sayısı: 691 Katılım Tarihi: 13.11.10 Konum: ISTANBUL Yaş : 38
silivrili tarafından yazılan metin:
sülünez marmarada bence verimli değil...fosforlusunu da hiç denemedim...paylaşım için teşekkürler
Niye oyle diyorsun,kumburgaz marine princess önünde az izmarit toplamadım.Zaten marmarada yemliye gelen başka ne balık varki Oguz Pulgu 1973
Avlanma Bolgesi:Guneyli/Gelibolu
opulgu tarafından yazılan metin:
Ben bu yemi sans eseri kıyıda çocukları eglendirirken bulmuştum,o gün maden bulmuş gibi sevinmiştik malum karides çok pahalı.Kadınlar bu killi topragı vucutlarına suruyorlar cilt guzelleştiryormuş
İnternette çok araştırmıştım ama hiç bir yerde bulamamıştım.Taş istiridyesi diye adlandırmıştık.
Mesaj Sayısı: 511 Katılım Tarihi: 08.04.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 39
opulgu tarafından yazılan metin:
silivrili tarafından yazılan metin:
sülünez marmarada bence verimli değil...fosforlusunu da hiç denemedim...paylaşım için teşekkürler
Niye oyle diyorsun,kumburgaz marine princess önünde az izmarit toplamadım.Zaten marmarada yemliye gelen başka ne balık varki
ben sülünezi levrek ve mırmır avlarında denedim sonuç alamadım..izmart avı dersen onun gelmediği yem yok zaten karides,midye,tavuketi,ufak balık parçaları v.b yani ben senin dediğin gibi izmarit avından bahsetmedim..yanlış anlaşıldı heralde...