miller tarafından yazılan metin:
Sevgili dostlar Bostancı sahilinde dolaşırken Kefal için olta atan arkadaşları seyrettim yem? ilkdefa gördüm Pide evet Pide takıyorlar Kebapçıdan alınmış pide İlkdefa pide gördüm gerçi oda ekmek ama yemi takış biçimi olarak hayli ilginçti sordum evet abi çokiyi netice alıyoruz dediler Pideyi yaprak gibi uzunlamasına takıyorlar bilgilerinize Kefallerde Arabesk takılıyorlar
Adil abi yerli kefal bunlar mutlaka baksana kebap pidesi yediklerine göreKal sağlıcakla....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
tugi64 tarafından yazılan metin:
Sevgili dostlar Bostancı sahilinde dolaşırken Kefal için olta atan arkadaşları seyrettim yem? ilkdefa gördüm Pide evet Pide takıyorlar Kebapçıdan alınmış pide İlkdefa pide gördüm gerçi oda ekmek ama yemi takış biçimi olarak hayli ilginçti sordum evet abi çokiyi netice alıyoruz dediler Pideyi yaprak gibi uzunlamasına takıyorlar bilgilerinize Kefallerde Arabesk takılıyorlar
Adil abi yerli kefal bunlar mutlaka baksana kebap pidesi yediklerine göreKal sağlıcakla....
Turgay aklıma geldi sahilde kebapçı dolu Kefaller alışmasın çünki kalan ekmeği ne yapacaklar denize atıyorlar onlarda kebaplı pideye alıştılar herhaldeADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
Turgay aklıma geldi sahilde kebapçı dolu Kefaller alışmasın çünki kalan ekmeği ne yapacaklar denize atıyorlar onlarda kebaplı pideye alıştılar herhalde
İlahi size valla bizi güldürdünüz ya. Helal olsun size.
Kefal için kıbrıs takım çok iyi iş görüyor.En azından Gelibolu için.Ben bu teknikle çok kefal aldım.Esen kalın. Rastgele...
Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com
Turgay aklıma geldi sahilde kebapçı dolu Kefaller alışmasın çünki kalan ekmeği ne yapacaklar denize atıyorlar onlarda kebaplı pideye alıştılar herhalde
Pes be abi ağızlarının tadını biliyor uyanıklar kebaplı pide ohhhh yarasın.Yalnız şu da var bu kefallar harbiden lezzetlidir abi yediklerine baksana.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Genelde bizim buralarda çok çeşitli kefallar var sarozda alyanak ve mavi kefaldediğimiz kefaller sürüler halinde geziyor ekmekle beslendiklerini zannetmiyorum .bu kefaller çok lezzetli olur .liman içlerinde ve kıyılarda hakikatten bulunan kefaller ekmek le besleniyor ben de adil abi gibi çok şahit oldum ama pide yiyenini hiç görmedim mayasındandır heralde
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...