| 132 Hafta Önce 01:06 ÖÖ |
28 TEMMUZ 2009 LEVREK AVIMIZ... |

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
Bugün işlerim dolayısıyla Ecaabat a gitmem gerekiyordu gitmişken at-çek yapmamakta olmazdı tabi Ahmet,Tayyar ve ben ardından da kendi aracıyla Murat kardeşim ve arkadaşı cümbür cemaat düştük yola 45 dakika sonra Ecaabata vardık ve süratle ben işlerimi hallettikten sonra iki araç Havuzlar mevkiine at-çek yapmaya gittik sonrası resimlerde kalın sağlıcakla......
EKİP GÖREV BAŞINDA.....

AHMET BALIĞI KAPTI.....

KİLOLUK BİR LEVREK....

SIRA BENDE OLMALIYDI......

HAYDA YİNE BAKLACI........

BU SEZON ANLAŞILAN BAKLACILARLA UĞRAŞICAM........

KERATALARI BEN SALIYORUM ONLAR GELİYOR.......

TANIŞTIK KOKLAŞTIK MUHABBETİMİZİ YAPTIK....

HADİ BAKALIM GELDİĞİN YERE......

GÜLE GÜLE LEVREKCİK.....

BUGÜN ŞANS AHMET TEN YANAYDI.....

MURAT YILMADAN DEVAM EDİYOR.....

YORGUNLUK ÇAYLARI......

VE AV SONU DÖNÜŞ....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 02:12 ÖÖ |
RE:

ilker Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
|
Oh maşallah ekip toplanmış bizde dükkanın önünde ağaç olduk gelcekler diyebir aloya bakar beya resimlerde olamadığıma üzüldüm şimdi bak,bu levrekler boğazda ve marmarada çoğalırsa bu sizin eseriniz olacak heralde,deseniz he busene tut sal sezonu  gerçi sizde haklısınız balıklar çok küçük elden gelen bir şey yok tabii ki salacaksınız iyi de yapmışsınız yine bizlere yakışır bir davranış hepinizi gönülden kutluyorum işte bizlerin ortak noktası bu olmalı resimlerde çok güzel ellerinize sağlık,ekibe sezonda başarılar diliyorum kalın sağlıcakla
rastgele
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
|
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 09:47 ÖÖ |
RE:

Delit@y Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 14.04.09
 |
Keyifle okudum Teşekkürler Turgay abi.
Muharrem 1973
0 rh +
İstanbul
 |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 10:28 ÖÖ |
RE:

AhmetIlci Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 18.05.09
 |
Daha sezon başlamamış olmasına rağmen hızlı bir giriş için hep beraber kolları sıvamışken;
Ve bu pul bizlerin bir yerlerine yapışmışken.
Daha güzel ne olabilir ki.
Herkeze selam, balığa devam.
Tüm camiaya rastgele. |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 10:57 ÖÖ |
RE:

oz-ser Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 16.04.09
 |
biz dükkanı beklerken siz kapın levrekleri bende diyorm nerde kaldı bunlar.... güzel av rastgele
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 11:49 ÖÖ |
RE:

|
Tirsi tarafından yazılan metin:
biz dükkanı beklerken siz kapın levrekleri bende diyorm nerde kaldı bunlar.... güzel av rastgele
Dükkandan istifamı verdim mal sahibi oldun ne istiyon bak dalgana işte 
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 01:01 ÖS |
RE:

drenek Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 17.04.09
 |
ABİ HELAL SİZE...TAYYAR ABİ İLE AHMETİ DE GORMUS OLDUK UZUN ZAMAN SONRA(FOTOGRAF OLSA DA) ))
Birkut Hakarar
(Lebraam Bros.) |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 01:54 ÖS |
RE:

tahir gurhan Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 21.05.09
 |
Valla biz çalışalım siz balık tutun ne güzel....Harika resimler muhabbetiniz daim balığınız bol olsun..Sevgilerimle |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 03:28 ÖS |
RE:
.jpg)
avci22 Balıkçı

Katılım Tarihi: 22.04.09
 |
Valla kıskandım.Ortam mükemmel.Ürün de iyi sayılır.Çaylar şahane.Daha ne olsun
Mesut
1974 BAYBURT-EDİRNE |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 03:29 ÖS |
RE:
.jpg)
avci22 Balıkçı

Katılım Tarihi: 22.04.09
 |
Özkan'da bizim gibi bilgisayar başında sizin maceralarınızı okusun iç geçirsin.Yapılır mı bu bizlere
Mesut
1974 BAYBURT-EDİRNE |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 10:19 ÖS |
RE:

|
drenek tarafından yazılan metin:
ABİ HELAL SİZE...TAYYAR ABİ İLE AHMETİ DE GORMUS OLDUK UZUN ZAMAN SONRA(FOTOGRAF OLSA DA)  ))
Artık sıkça levrek raporları yazarım inşallah,ekip bu sene daha sağlam yalnız
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 10:24 ÖS |
RE:

|
tahir gurhan tarafından yazılan metin:
Valla biz çalışalım siz balık tutun ne güzel....Harika resimler muhabbetiniz daim balığınız bol olsun..Sevgilerimle
Abi inan artık utanıyorum yazmaya ama yazıcam yine.Ahmet balığı aldığı yerde bende ufak ispendeği aldım ondan sonra iki araba yola çıktık Tayyarlar ecaabattaki mendireğe gittiler bende Ahmet ile Havuzlar bölgesinde sahile indim 15-20 dakika at-çek yaptık Ahmet benden biraz uzaklaştı o arada abi inan bir takip oldu bacak gibi 4-5 kg.rahat var atlamadı yalnız suyun içindeydim balık beni gördü,eğildim tekrar attım Ahmet durumu farketti yanıma geldi peşinden yine geldi bu kez 3-4 metre önümde su yaptı yine atlamadı bu kez Ahmette başladı aynı yere atmaya yarım saat resmen suyu dövdük ama maalesef balık tüymüştü anlıyacağın tam senlik canlı yeme dalıcak bir trofeydi ama biz alamadık.Bir gün mıtlaka birini yapıştırıcam ama kal sağlıcakla abi.Rasgele....
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 10:25 ÖS |
RE:

|
avci22 tarafından yazılan metin:
Valla kıskandım.Ortam mükemmel.Ürün de iyi sayılır.Çaylar şahane.Daha ne olsun
Hafta sonu bir gününü ayır takıl bize dostum.....
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 08:40 ÖÖ |
RE:

tahir gurhan Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 21.05.09
 |
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Valla biz çalışalım siz balık tutun ne güzel....Harika resimler muhabbetiniz daim balığınız bol olsun..Sevgilerimle
Abi inan artık utanıyorum yazmaya ama yazıcam yine.Ahmet balığı aldığı yerde bende ufak ispendeği aldım ondan sonra iki araba yola çıktık Tayyarlar ecaabattaki mendireğe gittiler bende Ahmet ile Havuzlar bölgesinde sahile indim 15-20 dakika at-çek yaptık Ahmet benden biraz uzaklaştı o arada abi inan bir takip oldu bacak gibi 4-5 kg.rahat var atlamadı yalnız suyun içindeydim balık beni gördü,eğildim tekrar attım Ahmet durumu farketti yanıma geldi peşinden yine geldi bu kez 3-4 metre önümde su yaptı yine atlamadı bu kez Ahmette başladı aynı yere atmaya yarım saat resmen suyu dövdük ama maalesef balık tüymüştü anlıyacağın tam senlik canlı yeme dalıcak bir trofeydi ama biz alamadık.Bir gün mıtlaka birini yapıştırıcam ama kal sağlıcakla abi.Rasgele....
Turgaycığım bu sene herşey tarihler itibariyle garip gidiyor.Yani Türkçesi 10 yıldır hem kendi istatistiklerim hemde oltacılığına ve anlattıklarına güvendiğim dostlarımdan yazılı takip ettiğim Saros körfezi mevsimlik balık davranışlarında bir anormallik var.Temmuz ayında Levrek olurdu bu sene yok denecek kadar az.Sinarit Temmuzda olmazdı bu sene yaptı.
Aslında şimdi çok ciddi balık olması lazımken malesef levrekler arzı endam etmediler henüzTek tük münferit balık oluyor tabi fakat kuvvetli Temmuz akım balığı yok. Sevgiler |
| |
|
|
| 132 Hafta Önce 09:39 ÖS |
RE:

|
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Turgaycığım bu sene herşey tarihler itibariyle garip gidiyor.Yani Türkçesi 10 yıldır hem kendi istatistiklerim hemde oltacılığına ve anlattıklarına güvendiğim dostlarımdan yazılı takip ettiğim Saros körfezi mevsimlik balık davranışlarında bir anormallik var.Temmuz ayında Levrek olurdu bu sene yok denecek kadar az.Sinarit Temmuzda olmazdı bu sene yaptı.
Aslında şimdi çok ciddi balık olması lazımken malesef levrekler arzı endam etmediler henüzTek tük münferit balık oluyor tabi fakat kuvvetli Temmuz akım balığı yok. Sevgiler
Sarozdan yerli balık olarak ümidi kestik zaten abi akın balığına bakıcaz o da Ekim gibi başlar.Boğaza takılıcaz artık bakalım netice ne olacak.Kal sağlıcakla....
| |
|