Bugünkü avıma tek başıma gittim,son iki gündür az da olsa peşpeşe balık aldığım bakla burnu mevkiinde sabah 06.30 dan 11.00 e kadar at-çek yapmama rağmen ancak 20-25 cm.lik bir tane baklacı yakalıyabildim,sirküler levrek diye adlandırsa da benim için ispendek bile olmadığından suya iade ettim.Kalın sağlıcakla.....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Abi balığı tutman güzel salman çok daha güzel tebrik ediyorum rastgelsin
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
isdoku tarafından yazılan metin:
Turgay rasgelsin seriya bağladın bakıyorum
Yok be İsmail abi her sabah aynı saatte sürekli gidiyorum yaklaşık 5-6 saat aralıksız at-çek yapıyorum yakaladıklarım tek tük balık biraz daha havalar soğusun asıl seriyi gör bak o zaman.Kal sağlıcakla...
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Tebrikler Turgay abi ; her ne kadar eve balıksız dönsende geleceğe yatırım yapmışsın elbet birgün bu yatırımlarının karşılığını kocaman levrekler olarak alırsın Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
summerset tarafından yazılan metin:
Tebrikler Turgay abi ; her ne kadar eve balıksız dönsende geleceğe yatırım yapmışsın elbet birgün bu yatırımlarının karşılığını kocaman levrekler olarak alırsın
Sorun değil Barış dostum en azından sizlerle paylaşacağım bir balık oldu ya ona da şükür kal sağlıcakla....
Turgay abi tebrikler herkes senin davrandığın gibi davransa bizler uzun yıllar daha bu balıkları yakalama şansımız olur
EROL YARDIMCI KOCAELİ 1970 A(+)RH